Nieuws Rodaboulevard

Lees hier het laatste nieuws

Opening nieuwe locatie Peninna Kinderopvang op de Rodaboulevard

Peninna, Kinderopvang met Bijzondere Aandacht, is officieel verhuisd en door wethouder René van Drunen (Jeugdzorg en Jeugdbeleid) geopend op de RodaBoulevard in Kerkrade.

Kinderen een tweede thuis van huis bieden, waarbij persoonlijke aandacht, natuur en verbinding met alles om ons heen centraal staat, dát is wat Kim Bremmers-Bindels en het team willen creëren bij Peninna. Deze gedachte motiveerde Kim om vijf jaar geleden Peninna op te richten.

Parel
Peninna betekent ‘parel’ in het Hebreeuws. Want zo zien zij elk kind. Uniek op de wereld en vol talenten, emoties en liefde. “Wij geven jouw kind een plek om nieuwsgierig te zijn, een plek om te spelen, een plek om te leren en een plek om emoties te hebben. Een plek waar jouw kind mag ZIJN,” geeft Kim Bremmers-Bindels aan.

Peninna groeit en bloeit
Net zoals elk kind groeit en bloeit Peninna steeds mooier. Om deze mooie veranderingen mogelijk te blijven maken, is Peninna sinds juni 2023 neergestreken op een mooi grondstuk van wel 1000 vierkante meter vol groen op een centrale plek in Kerkrade, de Wiebachstraat 34 op de RodaBoulevard.

Duurzaam, licht en verbonden met de natuur
De nieuwe locatie is ruim, licht, verbonden met de natuur en volledig ingericht met duurzame en natuurlijke materialen. Daarnaast biedt deze plek ruimte voor het uitdiepen van de visie en filosofie en tegelijkertijd ook ruimte om meer kinderen, ouders en verzorgers te mogen verwelkomen om de visie van Peninna te ervaren en te beleven.

Grootse plannen
Peninna heeft grootse plannen voor de nieuwe locatie. Zo willen zij hier bijvoorbeeld een eigen natuurspeeltuin en een kinderbos gaan creëren, waardoor nog meer verbinding gemaakt wordt met ‘het buiten zijn’ en de natuur.

Het is een locatie die de komende jaren prachtig zal gaan opbloeien, net zoals elk seizoen, zoals elk kind, zoals de natuur. Peninna is dankbaar voor de groei en bloei in de nieuwe locatie en hoopt jullie te verwelkomen bij haar nieuwe parel.

Bron: btm parkstad Limburg

Heeft u vragen of suggesties voor de Rodaboulevard?

Stuur ons een bericht
maak bericht